Wednesday, June 24, 2009

Happy Birthday to Abg and Etah!! :D

Assalamualaikum wbt,

Today is my husband's birthday, moga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa berada di dalam lindungan Allah.

Semalam birthday adik bongsu saya yang sekarang ni di Mesir buat Medic, Siti Zubaidah Othman @ Etah. Doa yang sama juga untuk adik k! :D

Birthday saya dah lepas, 6 Jun yang lepas. Seronok juga beramai2 celebrate hari lahir pada bulan Jun ni, adik2 ipar dan kakak ipar saya pun bulan Jun :) Husband saya bagi saya hadiah special, seronok2! Thanks Abg! ;P

Anyway, just wanna say thank you very much Abg for being so understanding, tak garang2 dengan Iena (sbb dia tau wife dia sorang nih sensitif yang amat!), loving, caring, mmg seorang yang best! Really happy to be your wife, syukur sgt2 kat Allah :)

Just nak update perkembangan terbaru Insyirah yang sekarang ini sudah berumur 8 bulan setengah. Masih belum boleh merangkak, cuma guling2 dan menyusur ke belakang. Kita agah di depan, dia tau dia tak boleh menyusur ke depan, dia pergi golek2 sampai kat kita, heh comel!!


Here are Insyirah's latest pics:



Insyirah senyum :)




Insyirah with Ummi :D

Insyirah dengan Ayah..sukanya dia! :D


Dengan Mak Long


Sama tak rupa dedua orang nih? ;P


Comel tak saya? hihihi :D

12 comments:

Najibah Mustaffa said...

Comelnya insyirah! Ikut muka ayah ni? :-)

puterikiut said...

memang comell

etah said...

angah!!..very2 cute la that girl..
i rse dia ikt ke'cute'an makcu dia..hahah
xsbr nk blk mesia:D..
btw,thanx for the article,hhuhu..
n thanx also for my beszday present..
still available kn??haha

IeNa said...

Ha ah, Insyirah ikut muka ayah dia ..sedih Ummi yang mengandungkan dia 9 bulan nih huhuhu :D

Kak Nita, anak2 Kak Nita pun cute jugak :D

Adik, perasan pulak Insyirah ikut dia :P Bezday present boleh kalau dapat kalau ada ole-ole utk angah dr mesir, kalau takde mmg tak dpt muehehehe

etah said...

hehehe..
mne aci..
aritu kn kite dua dha deal..hehe:D~
xder2..nt etah tuntut gak..hehe
btw,aritu dh tgk2kn jubah yg angah nk tu,still xjmp ag..
xpelah,nt try g tgk kat mansurah lak..
amboi,jauhnye nk g mansurah cr jubah u..huhu~

eLLe said...

ala siti, comelnyaa..rase cam berubah2 wajah insyirah nih..hehe..

Farra said...

byk btol ikut muka ayah ni...hehe..sihat gitu

IeNa said...

Ala Etah, kalau takde takpe..tak yah beli.

Anyway angah dah jumpa batu merah..ada org jual kat Kajang, 10 ringgit satu. So kalau kat Mesir lagi mahal, tak payah belilah k.

Insyirah mmg comel, alhamdulillah :)

etah said...

ok..baek~
etah pn xsurvey ag batu tu kat hussin..
br abes exm..yeay!!merdeka~~haha
turki,wait for me...hehe

Anonymous said...

Iena..lama tak jengok blog..first time nengok baby iena.comel.hehe rupa sebijik ayah dia :P.

IeNa said...

Hehe syukran2 Anonymous...awat tak guna nama betul..iena tak dpt nak cam saper yg tulis..tapi iena agak2 mesti org yg close2 dgn iena gaklah ni hehe. Habaq mailah saper :)

Insyirah skang ni sdg berusaha keras utk merangkak (all these whole asyik bergolek2 dan gostan ke belakang shj)...huuuu..tak sabar ni nak tgk dia berjalan pulak heheh.

StarLite said...

gerammnyerr...sangat chomelll!!