Wednesday, July 21, 2004

Best best

Assalamualaikum wbt,
 
Dah lama tak menjenguk blog ini, apatah lagi hendak mengupdate. Tidak berkesempatan kerana kebanyakan masa sudah disalurkan kepada tujuan yang lain, yang lebih memerlukan komitmen dan perhatian diri.
 
Banyak perkara nak bagitau, ttg kelas Arab, ttg kelas MBA, ttg buat assignment & presentation tak tidur malam menyebabkan flat di masjid sampai 3 jam (qadha' tidur hehe), ttg betapa adik2 kita yang berada di IPT ini sedang mencari arah tuju mereka sebenarnya yang memerlukan bimbingan kita yang sudah melepasi fasa kehidupan sebagai seorang pelajar.
 
Seronok! Walaupun tak tidur malam pun buat assignment and presentation, hasilnya memuaskan. Alhamdulillah :)
 
Takpelah, kita sambung lain kali k. Nak bersiap untuk ke kelas Arab dulu.
 
Ilal liqa' wassalamualaikum wbt :)
 
 

2 comments:

cPoL said...

ewah... banyaaaakkknyeee font yang dia pakai. heheh, mentang-mentang la blogger dah makin mudah. :)

IeNa said...

Hihi Cpol, actually bukan sajer2 pakai. Time tgh edit tu, ntah button apa yg ana click, terus bertukar dah font dia. pastu ana betulkan balik, luper jenis Font apa yang ana pakai waktu memula edit. Tu yang banyak font dalam satu posting tu ;)