Friday, March 23, 2007

1 April

Assalamualaikum wbt,

Akhirnya berkesempatan nak mencoret sesuatu di sini.

Seharian menyiapkan slide presentation Tn Hj untuk tujuan CAP di Johor dan Melaka..semalam menerima SMS dr Tn Hj, katanya mahu berjumpa pada pukul 8.45 pagi untuk discuss about my presentation material. Me sudah takut..ada rasa mcm mungkin akan kena marah sbb my slide tak memenuhi expectationnya.

Pagi ini terpaksa membatalkan hasrat untuk pergi training COMPASS di Menara. Terpaksa subcon pada Pn Hasiah RA, janji untuk belajar dgn dia Isnin depan. Keadaan memaksa untuk sacrifice trainin session ni..lagipun pernah join training COMPASS sebelum ini. Makanya sehari suntuk menghadap slide presentation, selepas berjumpa dgn Tn Hj. Alhamdulillah..ingatkan slide saya akan dapat bad comments, tapi alhamdulillah Tn Hj minta saya enhancekan sket statistics untuk Johor dan Melaka.

Tn Hj and the team akan ke Johor dan Melaka seminggu..betapalah rasanya ia satu rahmat kerana seminggu ini akan digunakan keseluruhannya untuk menghadap keperluan ISO. Waaa..banyak giler keje ISO kena buat..mau nangis dibuatnya.

Chaiyyo Zurina..insya Allah boleh..kalau tak boleh..pulangkan balik kat Tn Hj or QMR hehe.

Ok eh..nak lepak umah Mak Teh malam ni with my younger sistas..dah lama giler tak stay umah dia sbb kelas selalu Sabtu Ahad, tak berkesempatan nak lepak.

Tak sabar juga menunggu 1 April..my MBA batch buat re-union di KLCC...best2! Tak taulaa naper buat cepat sangat...tapi tak kisahlah..yang penting kitorang akan berkumpul balik..sure gempak re-union kitorang nih..cuma Kak Maz jek tak dpt dtg sbb adik dia kahwen...hmm..takpe..Kak Ika, Kak Win, Kak Yana and the rest akan dtg. Azwan masih di Dubai..rindu plak kat mamat sorang nih...for me dia nih considered budak nakal yg pintar..rindu plak zaman me, Kak Yana and Azwan satu group assignment. Mmg kitorang selalu buat grouping bersama sebelum berpecah specialization. Kak Yana ambil Finance, meanwhile Azwan and me took Strategic Mgt. Kalau mamat nih ada..sure mmg riuhlaa reunion kitorang. Zack plak tak dpt join..akn sunyilah sket Abg Man..tapi takpe..Am, Kak Yana, Kak Maz Leeds, Kak Win, Kak Ika ada hehe.

Ok eh..ilal li qa' wassalamualaikum :)

5 comments:

ieka said...

baru ingat nak minta tolong angkat barang 1 april tu.. :p hahahahah

konot said...

iena! akak pun rindu zaman satu grup dgn iena and azwan.. rindu discussion kat midf! rindu donut and air pepsi iena bawak..hehehe rindu menhabiskan harta paper and printing material kat midf hehehe! tak sabar nak jumpa u all.

IeNa said...

Tikot,

hehe..takpe..tadi dah decide kita jumpa malam jumaat..aku ok jek jumaat and sabtu..tapi ahad ada gathering :)

Kak Yana,

Hehe..bestkan time tuh..walaupun terkejar2 masa nak siapkan assignment and project..tapi mmg best. iena pun dah lama tak singgah ampang park..tapi kalau nampak bangunan midf..mmg terkenang2laa zaman kita melepak buat assignment kat situ dulu hehe. Apalaaa citer si Azwan kat Dubai ni ek? Senyap jek mamat sorang nih :)

ika said...

assalamualaikum..kabare..lama x dengar berita adik akak sorang nie..akak pun rindu kat mamat kat dubai tu..apa kabarlah die gamaknya..

ahad nie kita gie sama ye..maz mesti tgh bz coz nak kenduri nie..akak ingat nak call dielah..hari tu bila akak call x jawab..bz sgt gamaknya..

ps..dh tgk cite mukhsin ke??kat iena selalu yg earlier bab movie nie..hehehe..

IeNa said...

hehe kak ika..sama aa..rindu kat akak..hmm..citer mukhsin lom tgk laie..akak dah tgk dah?

Adik iena kata dlm byk2 citer yasmin ahmad, citer ni paling best..iena pun tak tau apa yg bestnya :)