Thursday, November 15, 2007

Wedding

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, sudah selamat majlis perkahwinan kami di kedua-dua belah pihak pada 3 Nov dan 11 Nov yang lepas.

Setinggi2 penghargaan dan terima kasih kepada semua sahabat2 yang sudi datang memeriahkan majlis perkahwinan kami.

Doakan jodoh dan kebahagiaan saya dan suami berkekalan fi dunya wa akhirah ya :)

Gambar2 kahwin belum berkesempatan untuk di'upload'kan..nanti kalau dah siap upload, kami war warkan insya Allah.

:)


Iena & Fahmee

9 comments:

rol said...

Semoga tuan puan ditambahkan Allah rezeki, rahmah, maghfirah serta kebaikan agama, dunia dan akhirah. Amin.

IeNa said...

Barakallah 'ala du'aka rol..terima kasih sbb dtg wedding hari tu..sempat sembang2 dgn ika tak? :)

rol said...

Sempat alhamdulillah. Dia mak andam ke?

IeNa said...

tak.bukan ika :)

sikulat said...

congrate kat korang berdua..!!!! sorry tak dpt nak attend.. mdh buat koje weekend tuh..

IeNa said...

sampai hati ko semah..tak dtg wedding aku hehehe.

takpe..doakan kebahagiaan kitorang eh :)

anyway semalam aku jumpa hudband ko kat sheraton subang, ngan bebudak scholar yg lain :)

sikulat said...

huhuhu.. aku sungguh rasa bersalah kalau tak pegi weeding orang.. sbb masa weeding aku dulu sume kengkawan datang.. yang jauh.. yang dekat yang booked hotel.. semata-mata dtg weeding aku.. huhuhuhuhuh.. masih lagi rasa terharu haru...

kalau ko pun pegi sheraton.. maknanya ko pun among bebudak hebat laaa.. ahakss.. aku rasa yang pergi tuh sume last year top performers!!!! ! winks ~

IeNa said...

hehe..mana der hebat..abt selection tu..ko kena tanya Manager Scholars Management..hany..boleh jawab? ;)

nai said...

Wah kak iena, nak kawin tak habaq pun kita..terkilan tau..

Appaun. BarakAalhulak Wa BarakAllahu'alaik WaJam'abainakumi Bilkahier.

Semoga berbahagia madam.:)