Wednesday, January 25, 2006

Migraine jd BC

Assalamualaikum wbt,

Again, maaf di atas sepinya blog. Ini pun mencoret krn take a break from work. Kepala sdg migraine sebenarnya ni.

Keje sdg banyak sekarang ni, sbbnya saya baru overtake kerja BC. Subhanallah, banyak sungguh kerjanya. Mcm nak minta dikurniakan 2 otak dan sepasang tangan lagi jer rasanya.

Sekarang ni dalam fasa menyusun dan identify kerja2 tertangguh dr BC yang lama. Kemudian buat workflow yang tak pernah ada as guideline baru, mmg pening kepala dibuatnya.

Mmg takde masa nak update blog ni, kalau tak sbb saya perlu rest skang ni, mmg tak tersentuh blog ni dibuatnya.

Saya ada 2 presentation Sabtu dan Ahad ni, 2 project paper nak kena hantar...satu pun belum sentuh lagi secara comprehensive lagi. Fortunately saya cuti hari Jumaat, mmg akan concentrate ngan assignment and presentation pulak nampak gayanya.

Esok GM nak jumpa for annual post mortem session, tak tau ler apa lagi nak komen pasal FMD ni sebenarnya.

Esok juga nk kena present kat dlm mgmt meeting, nasib baik dah habis buat report. Sakit gak ler jadi BC kat FMD ni, sumer nk kena jaga.

Oklah ek, nk kena sambung buat keje dulu..assalamualaikum.

3 comments:

SomeMuslimMan said...

Salaam Sister

I've recently visited your blog, and I fond it very nice indeed. Therefore, I'd added it to my links under a section called "Blogs + Friends @ WWW" in the sidebar of my blog.

Keep on good work [*smile*]

akhie said...

Salaam... :-)

Moga Allah permudahkan segala urusan dan kerja eina... 'utamakan suruhan Allah insya Allah DIA akan permudahkan segala urusanmu'

IeNa said...

Salaam to you also somemusliman :)

Thanks for linking me to your blog, i'll do the same insya Allah :)

Your blog is very resourceful, i might say :)

Akhie,

Syukran :) Within this week, i'm having migraine for 3 consecutive days..tgh tahan jek skang ni :)