Monday, June 11, 2007

Bored

Assalamualaikum wbt,

Aaaa..i feel bored when my 3 younger sisters tiada di rumah. Biasanya kalau nak lepak luar, shopping etc, selalu jek ajak derang..now sorang dah nak balik Shah Alam, sorang dah bertapa di Ipoh, yang sorang dah bertapa di Kulim.

Bosannya!!

Ika kat Melaka, Siha tgh study, Farah and Jie sibuk ngan family..i have no one to kacau or ajak 'lepaking', except for my younger bro yg of course, will not be in my list except kalau sajer2 nk huha.

Tadi call my youngest sister di Kulim, tergelak2 dia biler beritahu rasa tak best dia takde kat umah. Apa nak buat, dah dia tgh belajar kat sana.

Semalam pergi Nilai 3, first time dalam hidup pergi walaupun dekat jeklaa dgn umah...byk gila pakaian and perabot..my mum merajuk semalam kitorang tak nak belikan dia pasu bunga berharga RM 200. Actually it is not about price, masalahnya bunga tu mmg terlalu tinggi..tak cantik bunga tinggi2 sgt..tapi belikan jugaklaa satu pasu yg sederhana dan lebih sesuai ketinggiannya..ingatkan my mum puas hati ler dgn pasu bunga yg kitorang belikan tu..rupanya dah sampai umah masih simpan keinginan nak beli pasu bunga yg kitorang tak nak belikan memula tadi.

My ibu mmg jenis azam kuat, kalau dia nak something, dia akan usaha camner2 pun. I think kedegilan hati dia tu menurun kat me hoho. Kalau nak something, try jugak sampai dapat. Tu dululah..skang ni slow sket.

Oklah eh..sajer jer menulis sbb mcm dah lama tak update walaupun tiada isi yg bagus pun.

Wassalam.

5 comments:

nuun said...

tak lama lg ilang aa tu boring

zianaross said...

a'a kak iena. tak lama je lagi.. :D

IeNa said...

Ya Allah, abg faizal ngan ziana ni..tak habis2 mengusik..korang dua nak kena gigit eh? ggrrr....:P

Farra said...

cepatle berumahtangga :p
jom gi klas baking ngan aku!!

IeNa said...

oo..patutlaa aku tgk ko rajin bake kek, muffin, pizza etc..ada class baking rupanya.

Kat ner klasnya? time and venue?