Wednesday, June 06, 2007

Usia baru

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah masih dikurniakan rahmat dan nikmat oleh Allah untuk mengecapi hari ini, yang menandakan saya sudah semakin bertambah usia, dengannya juga hopefully turut bertambah keimanan dan ketaatan pada Yang Esa.

Biler dah menjejak umur baru ni, terasa pulak dah tua hehe..mcm tak best..but ada cara untuk kita sentiasa kekal muda. Nak tau apa?

Mencari ilmu.

Dengan sentiasa mencari ilmu, seseorang itu akan sentiasa muda walaupun umur sudah meningkat tua.

Doakan saya menjadi seseorang yang lebih baik daripada sebelumnya, dimurahkan rezeki, ditambahkan nikmat dan dikurniakan kebahagiaan serta kejayaan dunia akhirat.

Wassalam :)

9 comments:

mudin001 said...

hepi besday kak iena :)

IeNa said...

Syukran Mudin :)

Takde paper ker utk kakak awak sorang ni? hehe ;)

takdelaa..just kidding :)

ieka said...

ha selamat hari tua kawan..
kita sudah semakin berusia rupanya.. :)

p/s:sib baik aku ingat juga ttg hari ini kan:P hehehe

IeNa said...

ha ah betul betul..thanks sbb call and wish..siha pun sama.

Yg aku nak gigit skang ni si budak kecik Najibot and Farah hehe.

Lightnur said...

assalamualaiku warahmatullahi wabarakatuh

semoga allah melimpahkan kita semua dengan ilmu yang bermanfaat

insha allah kamu akan selalu dalam do'a saya.

maa' salam

dianz said...

"kesejahteraan atasnya pada hari ia dilahirkan dan pada hari ia meninggal dan pada hari ia dibangkitkan hidup kembali" (Maryam:15).
selamat hari lahir kak iena, moga sisa usiamu barakah! :)

IeNa said...

Syukran atas du'a Lightnur dan Dianz :)

afidalina said...

iena..semoga darjat ketakwaan juga semakin meningkat.. take care ya..

IeNa said...

Syukran afi, same to you..take care jugak kat sana as well :)