Thursday, August 23, 2007

Convocation!! :D

Assalamualaikum wbt,

Lama sudah saya tidak berkesempatan untuk mengemaskini blog ini.

Alhamdulillah wa insya Allah saya akan convo for my MBA on this becoming Saturday.

Rasanya mmg gembira dan excited, kerana mengenang kembali my journey buat MBA ni..mungkin pada org lain senang..tapi bagi saya mmg it was a long journey, dgn cabaran nk cope dgn workloads kat office yang banyak. Huh..kalau pk2 balik...perjalanan itu mmg diharungi dgn kepayahan jugaklaa sebenarnya. But alhamdulillah semuanya ok, selamat juga sampai ke penghujung medan berjuang mencari ilmu ni (buat sementara), i'm happy actually. Excited ler sebenarnya. Kalau pk pk juga..banyak bende yg dipelajari dan perkara best yang dilalui. Alhamdulillah batch 18 MBA (my batch) mmg sporting and gila2 semuanya :)

My convo session will be on this becoming Saturday session, pada session ke-2 (belah petang). Sesiapa yg rasa nak tgk convofest UIA, bolehlah dtg. Biasanya jubah2, tudung and dress mmg murahlah time tu, prepare jerlah duit :)

NISA' Malaysia menganjurkan Program Small Kindness 2007 untuk golongan miskin di Gombak. Sesiapa yang ingin menyumbang, mohon hubungi saya thru e mail at iena_panadol@yahoo.com so that i can contact you further. Nak bagi no tepon kat sini nanti glamer pulak no tepon saya seantero dunia hehehe.


Tadi juga baru dpt tau yang one of my friends lost her baby ketika kandungan sudah hampir due, already 9 months. Moga Allah beri Zarid and Fahmy kekuatan untuk menghadapi kehilangan baby mereka dan digantikan dengan nikmat yang lain.

Ketika meeting di Wisma tadi, sempat berjumpa dengan boss no 2 di Menara (My GM is boss no 1). Boss no 2 pesan, sampaikanlah ilmu walaupun sebaris ayat. Best pulak ada org nasihatkan kita macam tu :)

Oklah yer, saya berhenti dahulu.

Jumpa lagi insya Allah, assalamualaikum wbt.

5 comments:

mudin001 said...

congrats!!!

rol said...

Tahniah. Wah, laju betul jalan hari tu, ye?

IeNa said...

Mudin, syukran! :D

Hehe rol..sebenarnya walaupun convo utk kali kedua dlm hidup..mmg berdebar2 jugaklaa nk naik pentas...saya jalan laju eh? hehehe...tak sempat nak tegur you waktu line up..tapi apa pun congrats jugak for your master eh :)

dianz-bandung said...

congrats!!
mau sambung study Ph.D nggak?
kalo sambung, mau di univ. mana?
UIA lagi ya...
2009 nanti aku mau study disana :D, kita bisa belajar bersama :D...

IeNa said...

Sambung insya Allah, bila dan di mana masih tak tahu lagi :)

Kalau di UIA, insya Allah boleh bersua and study sama dianz :)