Thursday, January 15, 2009

Ika kahwin and majlis cukur jambul Insyirah

Assalamualaikum wbt,

Sekitar majlis perkahwinan my bestfriend, Ika di Melaka pada Sabtu 2 minggu lepas dan majlis cukur jambul Insyirah keesokan harinya.



Ika, Siha and me





My husband, Insyirah and I with the pengantin, Siha and Miss Han (kawan Ika from Korea)



Insyirah and me :D



Insyirah sebelum majlis cukur jambul



Insyirah and me sebelum upacara cukur jambul




Tadaaaa....Insyirah dah botak!!



Gambar Insyirah takde rambut :D




Smile! :D

11 comments:

eLLe said...

huhuhu..insyirah sudah xde rambut..comell..

eh siti, insyirah ni lebih kepada sape nih? ko ke hubby ko?

IeNa said...

waktu memula lahir, org kata Insyirah ikut muka aku...tapi skang ni org kata dia sebijikmuka husband aku hehe.

ieka said...

aiks..betullah lepas cukur rambut sebiji copycat ayah dia.. he he he

dear..thanx for coming and be there for the whole event :)

Farra said...

siti, bila plak masjlis cukur jambul insyirah?

for me..dia lom nampak muka mak ayah dia lg..tunggu besar sket lg..hehe

ummu muhammad said...

Kak iena...baby mcm suami akak. hari tu masa memula lahir nmpk mcm akak. tp..akak dgn suami akak pun tak jauh beza. dekat2 je iras tu...org kata rumahtangga sejuk :)

salam sayang. tah bila la ye dpt jumpa dgn akak...jauh sgt ke iena tinggal?

IeNa said...

Tikot,

Kalau aku tak ikut the whole event, karang ko merajuk muehehe. Anyway your wedding meriah, ramai gaklaa jumpa geng2 MMU.

Majlis cukur jambul buat lepas kenduri Ika, aku buat kat umah ibu aku di Cheras.

Wahai Ummu Muhammad, akak tinggal kat Kajang jek..belakang Giant Kajang..tak jauh pun. Meh meh jemput dtg umah..akak pun lama tak jumpa Iznan..nak dtg call jek.

aida said...

angah!!!..haha
comey tol muke dak botak tuh..hehe
asl makin gelap???g berjemur ke dia..huhu~

IeNa said...

Habis, nak buat mcm...warna kulit ayah and ibu Insyirah bukannya cerah sgt pun hehe..skang ni warna kulit Insyirah kuning langsat.

-ummu amin- said...

Siti, ada tag utk ko...

IeNa said...

Ayu,

Ko rajin tag aku eh..ko mcm ler tak tau aku ni busy sampai nak update blog sendiri pun tak sempat.

Takpe..nanti biler free aku jawab tag ko keh :D

puterikiut said...

siti.. kak nieta ada tag siti sbb nak suh update blog.. hehe..