Thursday, December 09, 2010

Insyirah warded in KPJ Kajang

Today is the fifth day Insyirah and I in KPJ Kajang, she is warded due to rotavirus. I have to leave Imran to her grandmother's house, takut berjangkit. Doakan Insyirah sihat cepat k.














4 comments:

ZurratulAin said...

alala ciannya insyirah.. she's a strong girl.. get well soon, darling..

siti.. lamanya tak jumpe ko kan.. Ngee~

~Aina~

Farra said...

get well soon insyirah!

ko teman die ek kat spital? so bby kecik sapa jaga?

etah~ said...

get well soon ciroh!~

IeNa said...

tq auntie aina, farra and makcu, insya Allah by today dah boleh keluar hospital dah :)

Aina, ko mmg dah lama tak jumpa aku..bila mau dtg KL ni? dtg untuk cuti2 Malaysia ke hehehe.Kalau ko dtg, ko bagitau aku eh.

Farra, Imran aku tepaksa tinggal kat nenek dia, sbbnya aku tak larat nak jaga 2 baby serentak biler salah sorangnya asyik nak kena bawa pegi toilet, sakit pinggang and demam aku dibuatnya. Lagipun rotavirus ni berjangkit, doc pun takut nak release awal Insyirah selagi belum sembuh sbb takut kena Imran pulak.

Makcu, saya dah sihat dah, alhamdulillah :D (Pagi ni bangun terus minta pakaikan kasut, dia dah nak pergi berjalan dah)