Friday, December 10, 2010

Yeay..Insyirah rasanya boleh balik hari ni!! :D

Salam,

Insya Allah rasanya Insyirah boleh balik hari ni. Semalam pun dia dah mula aktif and ajak tour satu KPJ Kajang ni, sampai ke area parking sekali dia jalan :)

Insya Allah my mother and sister will come back from Mecca tomorrow, happy to see them and would be able to prepare for their arrival rather than staying in KPJ ni...seronok rasanya boleh keluar hospital. Dah rasa jadi mcm org nomad jek duduk kat spital ni lama2 hehehe.

Alrite friends, need to pen down first coz i need to bring Insyirah for her shower, nanti nak jumpa Doc :)

Wassalam

4 comments:

Zuedin said...

insyirah tak sihat...auntie zue doakan insyirah cepat sembuh ye. kami pun dok hingus dan batuk bertalu2...takut jangkit balik kat insyirah

Farra said...

alhamdulillah...cemana nak tau rotavirus? anak2 kami ni lak salu cirit je lately ni

ZurratulAin said...

yeay!! dah boleh balik eh..

IeNa said...

Terima kasih Auntie Zue, alhamdulilah Insyirah dah sihat dah :), moga Auntie Zue sekeluarga pun sihat juga macam Insyirah :D

Farra, rotavirus ni actually nama salah satu virus dlm byk2 virus yg menyebabkan kita dirrhea. Rota virus ni adalah yg paling lambat nak disembuhkan, normally take 8 - 10 days untuk sembuh sbb patient normally akan selalu poo dan muntah. Normal virus dirrhea normally takkan buat kita muntah sbb dia akan turun sekali dgn stool, tapi rotavirus ni susah sikit sbb they can replicate themselves dlm mucus along the way our usus, jadi itu yang lambat sikit nak sembuh.

Aina, alhamdulillah kitorang dah boleh balik last Friday, ni baru masuk ofis balik after 1 week bercuti, you can imagine my pile of works need to be attended k :P