Friday, June 23, 2006

An update before missing in action again :D

Assalamualaikum wbt,

Rindukan saya? Hehe.

Asifah for keeping you all waiting for my update, seriously, my hands were tight within these 2 weeks :)

I'll be going to Sabah and Sarawak for one week starting from next Monday, hence there are so many things to be prepared for myself and also GM. Mcm biasa kena prepare his slide presentation and also mine as i will be promoting my call centre to the respective parties in Sabah and Sarawak nanti.

For past one week also, we were busy preparing for ISO...hampir nk throw up buat documentation, forms and process flow. Nasib baik i become the process owner for 3 processes jek, kalau tak lagi berserabut dibuatnya :)

Apa nk citer ek?

Oh ya, congrats to my adik2, Mudin and Walida, same goes to Ainul and Iznan for their newly born babies. Baby Ainul tak sempat nak visit, sempat visit ummi dan abinya shj (agak2 saper ek yg makan orange yg dibawa waktu lawat Ainul tu ek Iznan? Hehe :P). Mudin dan Walida pun tak berkesempatan lagi nk ziarah. Biler ler nk pergi melawat ni..hmm, ada rezeki nanti akak lawat you guys yer (Ika..nak tak?)

Husna, one of my close friends akan berkahwin Ahad ni..happy for her :) Dramatik betul kisah Husna ni, tapi tak perlu diceritakan di sini, wish her happy dunia dan akhirat :)

Last Monday after ISO Documentation workshop at MMC, dengan kepala migraine went to meet Ika...hoho..jumpa Ika mcm umpama rahmat...rasa mcm lama giler tak jumpa my bestfriend sorang ni. Biasanya kalau jumpa Ika, dia yg byk bercerita, me suka mendengar jek. Tgk Ika bercerita dgn penuh semangat and ceria, terus hilang migraine. Best sgt dpt jumpa dia..terasa mcm berkurun tak jumpa. Kitorang siap tgk match World Cup lagi kat KL Sentral hehe..nasib baik Ika nk kejar bas, kalau tak lagi lama kami lepak tgk World Cup.

Aida and Hany pun sama, nama jek kami keje satu building, tp nk berjumpa mmg ler boleh diumpamakan as impossible sekarang ni. Tadi jumpa Hany, meanwhile jumpa Aida waktu dia deliver kad kahwin Husna. Kesian betul dgn diri skang ni, geng2 sendiri pun tak sempat nk jumpa and chit chat. Jie, Ayu and Farah lagi ler, kat Menara..takpe..i know you guys baca my blog..miss you all actually. Sihaaaaa...daku rindu padamu..mehlaa turun KL plak..rindu aa :D

Aini? Ok kot...sbbnya kekadang terserempak ngan dia kat UIA..latest jumpa dia waktu me tgh menghafal nota before masuk exam 3 minggu lepas. Aini kata dia dah khatamkan buku and dah rasa nk muntah baca buku..huh..power tuh..me takde ler plak pernah baca buku sampai rasa nk muntah. Pasni kalau ko dapat 4 flat Aini, open table keh :P

World Cup skang ni...hmm..kekadang me ikut jugak walaupun bukan hantu bola. My favourite team? I like France actually sbb ada Zidane and Thierry Henry..tapi France tak kuat plak skang ni. Second team..German walaupun tak kenal sesaper dlm team tu. Tapi rasanya Brazil yg menang World Cup..ntah aa..tak kisah pun saper yg menang actually, bukannya kita yg dpt trophy tu pun nanti hehe.

My favourite player?

Guess who?


Steven Gerrard from England!!

Dia cute hehehe. Lagi cute dr Owen and Beckham..tgk match England vs Sweden..mmg jatuh chenta ngan Steven sbb dia berjaya menggagalkan satu cubaan gol Sweden, pastu dia sendiri jaringkan gol after that. Best best hehe :D



Dah dah, Zurina dah melalut ke World Cup plak..takpe ek..sesekali :)

Oklah yer..nak siapkan slide presentation FCRC plak..ada sket lagi nk siapkan..kita jumpa on 3rd July insya Allah after me balik dr Sabah n Sarawak :)

Do miss me k ;)

Love ya all, wassalam.

:)

5 comments:

mrsnaz said...

Siti..tak rindu kat aku ke?..

Seronok tgk kawan2 dah jadi org2 penting ni..aku masih penganggur terhormat..hahaha

Korang sure berjumpa2an kat wedding husna kan..jeles!!

IeNa said...

Hoho Azi,

Rindu gak..ko biler nk balik mesia nih?

Jumpa kot insya Allah before aku pi Sabah, kang nangis Husna aku tak pi wedding dia hehe.

mudin001 said...

Kak Iena, Ida masih kat Kelantan. Insya Allah 2 minggu lagi balik sini. Jemputlah ke rumah nanti... tapi bukan di Bangi, saya pindah ke Shah Alam next week.

:)

mrsnaz said...

cik siti..i'll touch down at klia this 20/9..sempat raya seminggu before balik and straight to graduation day..insyaAllah..see u in Msia..muahs

IeNa said...

Wokeh Azie,

Waiting for you, meh cepat2 balik hehe.

Mudin..awat pindah Shah Alam plak dah ni?

Musykil musykil ;)