Thursday, December 07, 2006

Seoul

Assalamualaikum wbt,

:)

Semalam join Scorecard Challenge Meeting for Group Finance, with GCFO as the Chairman checked and challenge one by one scorecard all divisions in Group Finance.My second big boss takde krn attend SmartOrange, so my GM and I had to attend the meeting to back up Group Business Assurance (GBA) Scorecard.

Petang tu had a discussion with Pn Hasiah on the BSC, and after that buat keje di ofis Siha sementara menunggu dinner di Seoul di Plaza Pantai.

Aniza joined us despite of sudden invitation...ajak juga Sam tapi dia tgh bz ngan keje..heran betul ofis Aniza and Sam ni..memalam pun masih aktif lagi..we went to Seoul with adik Siha...and there we had our dinner.

Best..yummy..and yg paling best sbb dpt jumpa Aniza..minah ni adalah satu2nya geng yang boleh usik and kenakan me all the time, we are close especially waktu kat Pre-U dulu..pastu i sambung degree di cyber, dia di melaka.

Semalam selepas dah lama tak cekik tengkuk orang..Aniza yg kena hehe,best best.

Next time Niza kalau nk kena cekik lagi dgn me..blehlaa kita kuar makan lagi hehe.

Alrite, nk pen off dulu..assalamualaikum :)

2 comments:

konot said...

iena, ni restoran seoul kat wisma pantai tu ek? sedap kan? akak pernah makan sekali.. teringin sgt nak makan lagi..

IeNa said...

Ha ah kak yana...best...iena pun makan hari tu kali kedua..kali pertama tahun 2003 rasanya hehe.

kalau nk makan...ajak iena sekali ek hehe.