Thursday, May 24, 2007

Happy!! :D

Assalamualaikum wbt,

Semalam ada post mortem dgn GM, alhamdulillah went well.

This morning, terjumpa sorang insan menghafal surah dalam train, rasa sgt best sbb terjumpa org2 baik mcm ni di awal2 pagi.

Paling best, sbb dapat berkumpul and have lunch together with my gang today: Ika yg dtg bagi training kat KL for 2 weeks, Jie, Siha and Farah..dah lama tak hang out together mcm ni, so mcm best giler. Asyik tergelak2 biler Ika and Siha citer their experience kat Korea, mencari insan cun kat sana mcm dlm movie Korea, tapi tak jumpa. Takpe..usaha lagi hehe. Ntah2 jumpa kat Beijing ker, Taiwan ker, kerabat senior MMU ker *wink*...mana tau kan hehehe.

Pergi UIA kejap ambil transkrip..rasa mcm dah lama giler pulak tak menjejak UIA sejak dah habis belajar ni padahal baru 3 bulan jek.

And dapat perkhabaran gembira, Kak Yana and Am akan get married soon...they are the most gossiped couple by our MBA classmates all these while..selalu kata takde paper..tetiba biler dpt berita, plan kahwen cepat giler.

Tapi serius happy for them..especially Kak Yana since i am close to her coz kitorang mmg groupmate buat assignment sebelum berpecah specialization. Mmg mendoakan mereka berbahagia dunia dan akhirat insya Allah.

Wassalam.

:)

6 comments:

konot said...

tu dia.. siap masuk blog iena lagik announcement nak kawen.. heheh.. malu!!!

zianaross said...

tunggu berita gembira dari kak iena pulak. rasa macam dah dekat jer. hehehehe

ieka said...

siti..aku tak paham wink ko tu.. apa maksudnya? anyway thanx for the treat.. alHamdulillah:D

zana, akak pun tumpang gelak sekali.. hehehehhe

IeNa said...

hehe..ala kak yana..biler lagi nak announce hehe..akak dah announce kat blog akak dulu..so iena cuma 'memanjangkan' announcement akak tu jek hehe.

hish zana ni..suka sgt eh serkap jarang :P amboi ika..ko pun sama eh ngan adik kiter sorang ni..nak kena gigit eh korang dua org? :P

anyway tikot pasal 'wink' tu..rasanya ko paham kot..skang ni aku plak nak gelak hehehehe.

nuun said...

asyik hepi jer ni :P

IeNa said...

Dah sah mmg zana, ika and abg faizal nk kena gigit...grrr :P