Thursday, January 13, 2011

Nausea

Salam to all,

For the past 2 days and today, i feel 'loya2' and tak sedap tekak. Nasib baik tak muntah2. Bila berjalan asyik tunduk and tutup mulut sbb kdg2 mmg rasa nak vomit.

Kepalaku sudah pening ni...sama rasanya mcm mengandungkan Insyirah dulu. Asyik rasa loya and pening. Waktu Imran, tak rasa loya tapi sakit kepala belah petang and malam sbb masuk angin, kalau makan lambat je sket mmg kena.

Adakah daku mengandung anak perempuan?

Hmm...hmm...we should wait until 7 or 8 months to know the result, insya Allah :D

4 comments:

aida said...

Jaga diri elok2 :)

Farra said...

aku plak..mmg jarang2 nausea, symptom sume sama je anak2 tak kesah boy or gal eheh

kdg2 ada rasa loya sket alku mkn asam je or choc

IeNa said...

Aiyaa..semalam waktu drive balik Kajang tetiba rasa loya and nak vomit dlm keta, nasib baik sempat buka pintu and vomit sket time traffic light merah. lepas tu instead direct ke Kajang, singgah ke Bandar Tun Razak umah family, yang ni vomit tak ingat and pening kepala. Makan panadol and tidur, balik Kajang pukul 11 malam.

Kesian my husband tunggu sampai tak dinner sampai kol 11 mlm tu, sampai jek Kajang 11.30 mlm terus singgah kedai untuk dinner.

Azrin said...

Tahniah,k.ina.. :)