Thursday, January 06, 2011

Percutian ke Berjaya Hill

Salam to all,


Just nak update our visit to Berjaya Hill, or commonly called as Bukit Tinggi, Pahang when we visited during 1TM break recently. I went with my siblings, mother, mother and sister in law, and of course with my husband :D, saper pulak nak bawakan keta kalau dia takde:D


Sejuk sbb kami sampai di sana, hujan sedang turun gerimis, terpaksa berselendang dan ber'sweater' di sana.


Serius mcm rasa berada di oversea dgn keadaan sejuk dan kabusnya, siap ber'sweater' bagai kami yang pergi, except me sbb pakai jubah jeans yg quite tebal.


Our pics di Berjaya Hills:



Ambil gambar di pintu masuk.


My sis with Insyirah, Imran and their cousin. Imran baring di dalam stroller.


Sejukkkkkk...tapi sempat snap gambar lagi. Me mendukung Insyirah yg berat 12 kg, mencabar!

Ambil gambar di air terjun mini, tak nampak dlm gambar.



Insyirah bagi ikan makan di Japanese Garden.

Insyirah main bubbles dgn kawan baru sebelum balik bergerak ke Japanese Garden.

:)

6 comments:

aida said...

Kau stay mana? Berapa hari pergi?

Mesti best kan

Sejuk tu bagi aku ok lagi sweater nipis. Hari tu masa adik2 aku dtg, taknak keluar rumah sbb -6 to -12 average. Mandom time winter. Skrg ni dlm 4 - 7 darjah okla

IeNa said...

aku pergi balik hari jek, tak stay kat sana lelama.

pergh, -12ve tu, aku rasa mau aku beku kat luar mcm tuh hehe

Farra said...

tempat ni aku x penah gi..boleh la gi lepas abeh pantang nnti ehhehe

IeNa said...

Pergi Farra, best..serius rasa mcm kat oversea, especially kalau baru lepas hujan and siap ada kabus2 lagi..mmg recommend utk family vacation :)

siti zubaidah othman said...

ok..sy sgt jealous=(

IeNa said...

Balik jelaaa..apa nak jeles2 pulak etah ooii..huhu.

Tapi mmg patut rasa jeles jugaklah heheh