Tuesday, March 22, 2005

Surat untuk my very beloved sister

Assalamualaikum wbt,

Akak,

Iena rasa sedih biler akak kata akak nak undur diri, i know that you have your own plan and mungkin akan berpindah dr luar KL tahun ni, tapi undur diri terus??

Allahu Akbar, dalam setiap program biasanya kita akan bersama, skang ni akak nak undur diri, iena nak pergi program dgn siapa? Kak Iqin dah takde lagi, akak pun nak tinggalkan iena jugak ker?

Mmg ramai lagi kakak2 yang iena boleh jumpa, Kak Asiah etc, tapi takkan sama. Iena tak leh nak kongsi cerita yang biasa kita kongsi, Iena tak biasa reveal hal peribadi kecuali pada mereka yang sgt2 rapat, and you are one of them.

Skang ni akak nak undur diri, sedihlaa akak, sedih sgt.

Takpelah pun kita duduk berjauhan, tapi masih bersama. Kebersamaan itu tetap satu sumbangan, kalau akak rasa akak tak memberikan apa2 sumbangan pun selama ni. That is what Kak Adawiyah is doing, dia mengajar di Seremban tapi masih bersama.

Akak, iena harap akak tak undur diri walaupun lepas ni kita tak pergi program sama-sama, nanti iena rasa iena keseorangan walaupun ada Kak Umi, Kak Jamilah, Kak Asiah bersama. They are not the same like you, so please re-consider your decision, for me.

Please....

Your sis,

Iena.

1 comment:

akak said...

assalamu'alaikum dik iena, syukran kathiirah atas apresiasi tu..wat akak tul2 terharu :(..Allah yubaarik 'alaik.